OPTIMUS DRY

PROBLEMA

Problema zidăriei umede în clădiri, atât cele vechi cât și cele noi, a fost și este în continuare una dintre cele mai frecvente și greu de rezolvat probleme.
Tencuielile, tencuielile și vopselele care își pierd coerența și se desprind, petele umede la diferite înălțimi de pe trotuar, eflorescența salină, prezența mucegaiului și a mușchiului, sunt efectele perceptibile la nivel vizual, precum și mirosurile neplăcute care derivă. din aerul nesănătos produs de acești pereți sunt efectele olfactive.
Dacă efectele senzoriale privesc aspectul estetic și funcțional al pereților umezi, calitatea aerului nesănătos produs în mediile limitate de aceștia, definită de componente de natură fizică, compuși chimici și microorganisme, poate duce adesea la probleme de sănătate la om: infecții de diferite feluri și reacții alergice care pot fi chiar toxice din cauza eliberării de produse nocive.

SOLUȚIA

Plecând de la ipoteza că fiecare casă are propriile caracteristici de construcție și că din acest motiv fiecare problemă de umiditate este diferită de cealaltă, este imposibil să rezolvi problema umidității din pereți cu produse generice sau produse alese complet aleatoriu.
De aici, cu excepția cazurilor evidente, doar inspecțiile vizuale generice vor putea stabili cu greu cauza sigură a problemei pentru a ajunge la soluția corectă.
Soluția definitivă se găsește, așadar, numai în acțiunea sinergică a unor sisteme și produse de vindecare specifice, uneori combinate cu echipamente electrofizice specifice.
Daca caracteristicile fizico/chimice ale acestor produse si aplicarea acestor tehnologii ar fi chiar prescrise de firme specializate in diagnosticarea preliminara a acestor probleme, umiditatea din pereti s-ar rezolva pentru totdeauna.

AVANTAJ

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul specific al umidității pereților din clădiri, cu OPUS DRY  își propune să ajute utilizatorul să „navigheze” lumea complexă a daunelor directe și indirecte cauzate de acesta, descriind metodele și instrumentele specifice pentru diagnosticarea preliminară. investigarea cauzelor declanșante (în general de contact, electromagnetice, higrometre cu carbură, camere cu infraroșu și laboratoare mobile „portabile”); produse lichide special concepute pentru prevenirea și/sau eliminarea acestora (bariere chimice în soluție apoasă, cu indicarea pompelor pneumatice sau electrice adecvate); produse și finisaje pulbere (tencuieli, tencuieli și tencuieli macroporoase, vopsele și tencuieli hidrofuge respirabile); echipamente electrofizice (invertoare de câmp electromagnetic, dezumidificatoare, purificatoare de aer) și multe altele pentru a completa imaginea.